Välj en sida

Jävre VVO

Förr var jakten ett sätt att överleva. Idag är jakten ett sätt att komma nära naturen och ta tillvara på det överskott som naturen ger, och att följa näringskedjan från gräs till gryta. Det är även ett ekologiskt alternativ till kött från tamdjur.

Vi välkomnar nya jägare till Jävre VVO (Jävre viltvårdsområde). Du är välkommen att delta i älgjakten på hösten eller lösa småviltskort för jakt inom Jävre VVO. Är du intresserad av jakt och vill börja jaga i Jävre kontakta Lars Holmberg 070-312 17 97 för mer information.

Vi har en fin älgskyttebana i byn, där det går bra att träna skytte. Vilka regler som gäller står vid banan. Ni kan även ringa till Tomas Söderberg 070-371 51 79 om ni är en större grupp som vill hyra banan.

Jävrebyns Viltvårdsområde BG: 622-6435

Adress

E-postadress

Telefonnummer

Hemsida

Facebook

Instagram

Andra föreningar

Jävre IF

Jävre IF

Jävre IFs verksamhet:  Ungdomsfotboll, gruppträning/gympa, och innebandy. Samt att hålla igång byns idrottsanläggningar; fotbollsplan, hockeyplan, tennisplan och skidspår.

Kustkyrkan

Kustkyrkan

Välkommen till Kustkyrkan! Kustkyrkan är en kristen församling som bildades 2003 då EFS och Baptistförsamlingen i Jävre valde att lägga ner sina respektive församlingar för att tillsammans bilda en ny församling. Detta var en spännande process där vi grundligt...

PRO

PRO

Du är välkommen i vår förening om du har någon form av pension eller är gift/sambo med en pensionär. PRO är en politiskt obunden organisation varsuppgift är att tillvarata pensionärernas intresse i olika samhällsfrågor samt bedriva en social verksamhet i form av Olika...

Hamnföreningen

Hamnföreningen

Hamnföreningen är en förening med drygt 50 medlemmar som tillsammans har hand om båthamnen i Jävre. Vi verkar för att det ska finnas en fungerande båthamn i byn med service för medlemmar och gäster som kommer till Jävre med båt.

Hembygdsföreningen

Hembygdsföreningen

Jävre Hembygdsförening ansvarar för byagården belägen på Hammarbacksvägen 18. Den lokalen kan man hyra både för föreningsmöten eller som festlokal. Det finns även en bagarstuga att hyra i anslutning. Mer information finns vid byagården eller på vår Facebooksida Jävre...