Välj en sida

Kustkyrkan

Välkommen till Kustkyrkan!

Kustkyrkan är en kristen församling som bildades 2003 då EFS och Baptistförsamlingen i Jävre valde att lägga ner sina respektive församlingar för att tillsammans bilda en ny församling. Detta var en spännande process där vi grundligt fick samtala om vilka vi är, vilka vi vill vara och vart vi vill.

Kustkyrkan vill vara en levande och relevant församling och vi vill att Jesus och hans död på korset ska vara centrum i allt vad vi gör. Vi håller Guds ord högt och vi tror på det livslånga lärjungaskapet.

Våra gudstjänster präglas av ett rikt musikliv, lovsång, förbön och god tid för predikan.

För barn och unga finns något för alla åldrar – allt från barnkör, Barnkyrka, Scouter och Miniklubb till ungdomsgudstjänster, Bibelskola, och Unga vuxna-träffar.

Årligen hålls ca 3 000 studietimmar till olika aktiviteter enligt ovan, men också till dagledig-träffar, olika studiecirklar, sångkörer, musikgrupper m.m.

Kustkyrkan är ansluten till Evangeliska Frikyrkan (EFK) och EFS (som annan förening).

Läs gärna mer om församlingen och vår verksamhet på kustkyrkan.se!

Andra föreningar

Jävre IF

Jävre IF

Jävre IFs verksamhet:  Ungdomsfotboll, gruppträning/gympa, och innebandy. Samt att hålla igång byns idrottsanläggningar; fotbollsplan, hockeyplan, tennisplan och skidspår.

PRO

PRO

Du är välkommen i vår förening om du har någon form av pension eller är gift/sambo med en pensionär. PRO är en politiskt obunden organisation varsuppgift är att tillvarata pensionärernas intresse i olika samhällsfrågor samt bedriva en social verksamhet i form av Olika...

Hamnföreningen

Hamnföreningen

Hamnföreningen är en förening med drygt 50 medlemmar som tillsammans har hand om båthamnen i Jävre. Vi verkar för att det ska finnas en fungerande båthamn i byn med service för medlemmar och gäster som kommer till Jävre med båt.

Hembygdsföreningen

Hembygdsföreningen

Jävre Hembygdsförening ansvarar för byagården belägen på Hammarbacksvägen 18. Den lokalen kan man hyra både för föreningsmöten eller som festlokal. Det finns även en bagarstuga att hyra i anslutning. Mer information finns vid byagården eller på vår Facebooksida Jävre...