Välj en sida

Fond&Fond

Vi är två fotografer som jobbar gemensamt under namnet Fond&Fond.
Vi är väldigt breda i vår kompetens och fotograferar och filmar allt från mat, porträtt, reklam, arkitektur, mode, företagsporträtt, bröllop och familjeporträtt. 
Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet som fotografer och vi har en stil som påminner om varandra, därför spelar det mindre roll vem av oss ni vill anlita till en fotografering. På vissa jobb åker vi ut båda två och assisterar varandra eller så är vi två fotografer som fotograferar parallellt, det sistnämnda är väldigt fördelaktigt vid större tillställningar och om man önskar både film och stillbild.  Men för det mesta åker vi ut en och en. Många oroar sig för kostnaden, om vi kommer båda två, men då säger vi bara ett lugnande och klassiskt försäljarargument – Ta två betala för en!


Om ni är intresserade av att anlita oss, maila en förfrågan till mail@fondochfond.com med så mycket information om uppdraget som möjligt, så svarar vi er inom kort!


Bästa hälsningar från Magnus – och Johanna Fond

Adress

E-postadress

Telefonnummer

Andra företag

Kafa inred

Kafa inred

Kafa inred och Fyrtorpet i Jävre drivs av mig, Karolina Fahlman. Jag är utbildad sadelmakare och innehar mästarbrev inom yrket. Jag designar och syr egna produkter i skinn som jag säljer i min webbutik och på fina gamla Fyrtorpet vid Jävres hamn och fyr.

Brännströms mekaniska

Brännströms mekaniska

Piteås äldsta smidesverkstad finns i Jävre! Vi utför plåt- och stålkonstruktioner, reparation av entreprenadmaskiner med mera samt svarvning och fräsning.

Brännströms Mekaniska konstruerar och tillverkar olika specialanpassade produkter.

RaSK Teknik

RaSK Teknik

RaSK teknik bidrar till planering och logistik för industriellt byggande, företrädesvis i projektens tidiga skeden. RaSK är även engagerad i styrelsearbete och strategisk utveckling av verksamheter och företag.

LS RedoVisa

LS RedoVisa

Behöver du hjälp med redovisning, löner, bokslut eller deklarationer? Är du ny som företagare och vill ha stöd med grunder i bokföring, fakturahantering kunder och leverantörer momsredovisning etc?Behöver ditt företag en extra resurs

By Erik Grödahl

By Erik Grödahl

By Erik Grödahl är ett företag som jobbar med konsultverksamhet inom mat och dryck. Jag jobbar i första hand med provningar och utbildningar, men kan göra allt från att hjälpa till att utforma innehållet i en vinkällare till att arrangera vinresor.

Smartplanes

Smartplanes

Smartplanes utvecklar och säljer egna drönarsystem med fast vinge och utför uppdrag inom lantmäteri, kartläggning, gruvdrift, skogsbruk, jordbruk, volymberäkningar, vetenskap, djurskydd och mycket mer. Smartplanes finns och används bland annat av Världsnaturfonden i jakten på tjuvjägare i Tanzania.

Origon

Origon

Origon Utveckling AB är ett teknikföretag med flera verksamheter. Basen är konsulttjänster inom produktutveckling med spetskunnande inom gjutgods och UAS/UAV/Drönare. Uppdragen bedrivs både som resurs på plats och i projektform.

Necess Nordic

Necess Nordic

Erbjuder tjänster inom coaching, projektledning och vägledning. Kontakta mig när du behöver projektledning eller behöver kortare eller längre insatser för att stärka verksamheten vid ett projekt. Necess erbjuder tjänster att vägleda, coacha och stötta personer

Jävre Ställplats

Jävre Ställplats

Om du kommer med egen husbil eller husvagn så finns här en vackert belägen ställplats vid havet och Jävre fyr, utsedd till Årets ställplats 2020 av Husbilhusvagn.se! Här finns tillgång till färskvatten, latrintömning och servicehus med WC.

ICA E-Fyren

ICA E-Fyren

På Ica och Shell finns det möjlighet att köpa sig en kopp kaffe & bulle eller en varm korv och sitta ner i kafédelen med utsikt mot havet om så önskas. Mjukglass finns sommartid och avnjuts med fördel utomhus vid utsatta bord och bänkar eller nere vid vattnet....

MD:s Restaurang

MD:s Restaurang

Alldeles vi uppfarten från E4 till Jävrebyn ligger MD:s Restaurang. MD:s restaurang serverar grill, pizza, sallader och pasta med hav och horisont som vy. Välj själv om du vill sitta på någon av våra 48 sittplatser inomhus eller 60 i uteserveringen. Varmt...

Jävre Kvarn

Jävre Kvarn

Välkommen till Jävre Kvarn! Café, butik och hembygdsmuseum
Här serverar vi hembakat fika och lättare luncher. Butiken är fylld med fina handplockade föremål och i museet skildras vårt gamla bondesamhälle.

Jävregården

Jävregården

Välkommen till oss på Jävregården. Här bor du i en lantlig idyll med havet och de öppna landskapen som granne. Boende sker i två- eller fyrbäddstugor utrustade med egen wc, kök för självhushåll, tv och självklart altan med utemöbler.

Beas Rökeri & Hamncafé

Beas Rökeri & Hamncafé

Ett stenkast från E4:an i Jävre hittar du Bea’s Rökeri & Hamncafé. Njut av vår hemlagade meny bland gamla sjöbodar
och på bryggan vid vattnet med en vacker utsikt mot hamn, hav och byns vackra landmärke, Jävre Fyr